Dostava in prevzem

Prevzem blaga je možen tudi na sedežu podjetja, vsak dan med 8. in 18. uro, ob pravočasni predhodni najavi na telefonsko številko podjetja ali e-naslov, ali pa se blago dostavi na drugo vnaprej dogovorjeno mesto, dostava v okolici Novega mesta brezplačna (cca 15 km), dostava v druge kraje odvisna od vrednosti nakupa.

Cena dostave za dostavo s Pošto Slovenije ali GLS v Slovenijo in Hrvaško:

– Cena dostave do zneska 50,00 eur je 5,13 eur oz. od teže paketa, nad to višino naročila pa je brezplačna.

– Ob plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna stroške vplačila glede na vrednost odkupnine:

pri znesku odkupnine do 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR

pri znesku odkupnine od 98,00 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1,07% zneska odkupnine

pri znesku odkupnine nad 501,00 EUR znaša provizija 5,36 eur + 0,30% od vrednosti

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.

V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket.

– Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.

– Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga potrošniku na željo posredujemo na elektronski naslov.

Dostava Poštno ležeče s Pošto Slovenije

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na TOČNO DOLOČENO poslovalnico Pošte Slovenija, ki jo izberete z vpisom poštne številke (seznam poštnih številk Pošte Slovenija).

Prejemnik pošiljke na dom NE prejme obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti. Čas potovanja pošiljke je običajno do 3 dni (najpogosteje 1 dan), pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni (pri prevzemu je potrebno imeti s seboj osebni dokument).